De Snuffelclub is een professionele hondenuitlaatservice in Haarlem-Noord en omstreken met omheinde speelweide

(Haarlem Noord, Bloemendaal, Santpoort Noord en Zuid)

De Snuffelclub is de professionele en veilige honden uitlaatservice met eigen omheind terrein. Wij kunnen uw hond een veilige omheinde wandeling bieden.

Uw hond wordt op de afgesproken werkdagen opgehaald in onze goed onderhouden en geventileerde bussen, welke zijn voorzien van ingebouwde transport kennels. Wij gaan met de honden naar onze eigen omheinde speelweide van ca 4000m2 gedurende een uur. Hier kunnen de honden zich lekker uitleven, hun behoeftes doen en spelen met vriendjes.
Ook doen wij interactieve spelletjes met de honden, hersenwerkjes, oefeningen etc en hebben wij verschillende speelattributen tot onze beschikking.

Wij garanderen omheind en verrijkend plezier!

Door onze omheinde speelweides kunnen wij uw hond beschermen tegen alle invloeden van buitenaf, denk aan: Jacht instinct, fietsers, andere honden, paarden, het eten van ontlasting van andere honden.
Is uw hond nog een pup en mag hij nog niet zo lang lopen, kan uw hond niet loslopen, of is uw hond al wat ouder en kan hij niet meer zo ver lopen dan is de Snuffelclub de perfecte oplossing. Maar ook als uw hond in de bloei van zijn leven zit is hij/zij bij De Snuffelclub helemaal op zijn plek.
Vind u het gewoon een fijn idee dat uw hond veilig omheind wordt uitgelaten en lekker kan spelen met soortgenoten terwijl u aan het werk bent, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

~Snuffelclubvriendjes~